Torstai 19.3.20

YM

Palataan edellisen tunnin aiheeseen ja kerrataan hieman asioita. Tarvitset nyt tietokonetta, mutta ehkä kännykkäkin sopii. Kirjaudu Reppuun.

reppu.tampere.fi > kategoriat > aivot > 4. luokka > Eurooppa > 4. Euroopan ilmasto (sivusarja)

Varmenna, että osaat ilmastoalueet ulkoa ja osaisit nimetä ne kartalle. Kertaa ilmastoalueiden keskeiset ominaispiirteet.

Jakson sivuilla 8, 10, 12, 14, 15 ja 16 on tehtäviä, vastaa niihin.

Kun olet saanut jakson 4 asiat pakettiin, niin siirry ja jaksoon 5 Euroopan kasvillisuus. Kasvillisuuteen vaikuttaa olennaisesti ilmasto ja maaperän laatu. Opettele kasvillisuusalueet ulkoa. Opettele myös niiden ominaispiirteet. Tutustu jokaiseen sivuun, sivuilla 15-18 on tehtäviä – tee ne myös.

LI

Edellä oli aika paljon asiaa, pidetään nyt rentoutushetki; lepää, ota välipalaa tai tee jotain muuta mukavaa.

MA

Edetään kappaleeseen 25, tee perusaukeama ja mökki – nopeimmat voivat ottaa lisätehtävätkin. Laitan tähän illan mittaan jonkin omatekoisen opetusvideon, jos homma vain onnistuu. Katsotaan…

YH

Tutustu 3. jakson aukeamakuvaan s. 54-55 ja pylväskuvioon sekä varoitusmerkkeihin s.56-57. Vastaa näillä sivuilla oleviin kysymyksiin vihkoosi tai vaihtoehtoisesti voit kirjoittaa vastaukset Officeen (opetus.tampere.fi). Mene etäopetuskansioon ja luo sinne uusi Word-asiakirja (tiedostonimellä yh190320)

Minulle saa soittaa tai laittaa viestiä, jos apuani tarvitaan.

  • Sami

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *