Tiistai 21.4.20

KS

Käsityötunneilla tehtävänä on vaatekaapin siivous ja omien vaatteiden materiaalien selvittäminen. Tehtävä on Teamsissa kohdassa tehtävät.

Nosta vaatepinot pois kaapista vaikka sängyn päälle. Pyyhi hyllyt kostealla rätillä. Voi myös käyttää pesuainetta, jos kotoa löytyy sopivaa. Keskustele pesuaineen käytöstä aikuisen kanssa.

Taittele vaatteet pinoihin esim. alusvaatteet, sukat, t-paidat, collegepaidat, housut jne. Valitse jokaisesta pinosta 2-3 vaatetta ja kirjoita paperille, mistä materiaalista vaattet on valmistettu. Materiaalit löydät vaatteen sisällä olevasta lapusta. Vie paperille kirjoittamasi tiedot Teamsiin. Mene kohtaan ”tehtävät”.

Jos vaatakaapistasi löytyy rikkinäinen käytöstä poistettu villavaate, jonka vosi käyttää huovutukseen, niin laita myöskin siitä maininta materiaalitekstejen paperiin.

Rikkinäisestä villapaidasta voi valmistaa pehmon, jonka voi huovuttaa pesukoneessa pesemällä sen liian korkeassa lämpötilassa.

Olen huomenna aamulla Teamsissa, laittkaa viestiä jos tarvitsette apua tehtävässä.

Terv. Anne

ÄI (Teams-tunti klo 10-10.45)

Tavoite: keskustellaan lukukokemuksesta, harjoitellaan luetun ymmärtämistä, etsitään kirjallisuudesta yhtymäkohtia omaan elämään ja kartutetaan sanavarastoa.

Käsitellään yhdessä oppikirjan sivut 124-125.

ÄI

Tavoite: kuullun ymmärtämisen  ja kirjallisen tuottamisen kehittäminen.

Kuuntele seitsemäs jakso (Enkä ollut vanki) äänikirjasta Heinähattu ja Vilttitossu rosvojahdissa

https://areena.yle.fi/1-50188031

Kuuntelun jälkeen vastaa valmiisiin kysymyksiin O 365:ssa. Etäopetuskansiossa on oma Word-tiedosto (Heinähattu ja Vilttitossu rosvojahdissa) vastaamista varten. Kirjoitaa siihen vastauksesi.

Tukitunti Teamsissa klo 12-12.45

 S2-oppilaat: Muista S2-oppitunti tänään tiistaina Teamsissa klo 12!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *