Maanantai 27.4.20

Englanti: Teams klo 9.00 

Jatkamme aakkosharjoittelua (oman nimen tavaaminen)  ja teemme haastattelun, äänneharjoituksia ja kuuntelun.

Läksy: teht. 15a ja 15b s. 172-173 sekä 1a ja 1b s. 175

MA (a-ryhmä Teams-tunti klo 11-11.45)

Kerrataan laskujärjestys ja tarkistetaan kappaleen 39 tehtävät. Edetään kappaleeseen 40. Tavoitteena on kerrata kymmen- ja satalukujen kertolaskua ja oppia kertomaan satoja kymmenillä. Opetuksen jälkeen voit laskea kappaleen 40 perusaukeaman ja mökin – nopeille lisätehtäviä oman valinnan mukaan.

MA (b-ryhmä Teams-tunti klo 12-12.45)

Kerrataan laskujärjestys ja tarkistetaan kappaleen 39 tehtävät. Edetään kappaleeseen 40. Tavoitteena on kerrata kymmen- ja satalukujen kertolaskua ja oppia kertomaan satoja kymmenillä. Opetuksen jälkeen voit laskea kappaleen 40 perusaukeaman ja mökin – nopeille lisätehtäviä oman valinnan mukaan.

UE

Tarkista aluksi kotitehtävät s. 57.

1. Runomuitoiset tekstit jäivät helposti muistiin.

2. Jeesuksen ääni kuului paremmin korkealsta ja vettä pitkin.

3.-5. Oma vastaus.

Lue kappale 20.  Huomaat, että rukous on keskustelua Jumalan kanssa. Jeesus opetti Isä meidän -rukouksen, jossa tiivistyy kristinuskon ydin. Teamsissa on kysymykset kappaleen aihepiiriin liittyen. Käy vastaamassa niihin.

KU

Avustajat Tiina ja Saana ovat ansiokkaasti keränneet ideoita vappuaskarteluun. Linkissä on paljon vaihtoehtojan askartelun toteutukseen. Valitse sieltä sopivin ja toteuta se kotoa löytyvillä materiaaleilla. Entiseen malliin lähetä kuva Samille valmiista työstä.

Linkki avautuu Word-tiedostona. Jos avaat sen puhelimellasi, niin lataa puhelimeesi Word-ohjelma. Vappuaskarteluja voit tehdä tämän viikon aikana.

Vappuaskarteluja >>>

  • Vapaaehtoinen tukitunti Teamsissa klo 14-14.45.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *