Keskiviikko 29.4.20

LI

Tee pyöräily- tai kävelylenkki kestoltaan noin 30 – 60 minuuttia. Tarkkaile samalla ympäristöäsi ja nappaa muutamia valokuvia matkan varrelta. Valokuvaus ainoastaan silloin, kun olet pysähtynyt paikallesi. Lähetä mielenkiintoisin tai hienoin valokuvasi Samille. Muistathan liikennesäännöt!

ÄI ja MA (Teams-tunti klo 10-11, 60 minuuttia)

Tavoite: Käsitellään äidinkielen oppikirjan s.132-135. Keskustellaan lukukokemuksesta, harjoitellaan luetunymmärtämistä ja kartutetaan sanavarastoa.

Tavoite: Kerrataan kertolaskun osittelua laskuissa, joissa on yksinumeroinen kertoja. Opitaan osittelemaan kertolaskuja , joissa on kaksinumeroinen kertoja ja kerrottava. Opetuksen jälkeen voit tehdä kappaleen 41 perusaukeaman ja mökin. Nopeille lisätehtävät.

Vapaaehtoinen tukitunti Teamsissa klo 12-12.45.

MU

Jatkamme musiikin aikakausiin tutustumista. Tällä kertaa vuorossa on Romantiikan aikakausi. Katso alla oleva video ja tee sen jälkeen Teams:ssä tietovisa.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *