Tiistai 4.5.20

Tänään pidämme Teams-tunnit klo 9.15 ja 12.00. Aamulle katsomme läpi päivän työt ja klo 12 tarkastelemme tuloksia yhdessä. Vapaaehtoinen tukitunti klo 15.

Jatkamme vesiteemaa mittaamalla tilavuuksia alla olevan videon ohjeiden mukaan. Tarvitset desilitramitan, erikokoisia muovikulhoja- tai astioita, sekä ympäristöopin vihon ja kynän. Tee mittaukset suihkutiloissa. Mittaa ainakin viiden astian tai kulhon vetoisuus. Kirjoita vihkoon otsikoksi ”Desilitra” ja kirjoita vihkoon esineen nimi ja mittaustulos. Lähetä opettajalle kuva mittaustuloksistasi.

 

 

Tänään tutustumme myös veden kiertokulkuun. Katso alla olevat video ja kuva. Piirrä ja väritä kuva vedenkiertokulusta ympäristöopin vihkoon. Kirjoita kuvaan vedenkierron vaiheet. Lähetä opettajalle kuva tehtävästä!

Tämän viikon sunnuntaina on äitienpäivä. Tänään voit myös askarrella kortteja äitienpäivää varten haluamallasi tavalla. Tässä on yksi kiva vaihtoehto korttiaskasteluun.

S2-oppilaat: Muista S2-tunti Teamsissa klo 12! Tutustu tehtävään ennen tuntia:Jossittelu_4_5

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *