Läksyt ke 26.8.20

ÄI, tarkistimme harjoituskirjan s. 9 tehtävät ja katseltiin Move-testin videoita Opetushallituksen sivuilta. Move-testit aloitetaan ensi viikolla, sisäliikuntavarustus silloin mukaan. Varsinaista kotiläksyä ei tullut.

https://www.oph.fi/fi/koulutus-ja-tutkinnot/move-mittaus

YM, teimme tietokoneilla kasvikansiota. Voit lähettää kuvat opettajalle numeroon 040 806 3701, kuvat siirretään oppilaan omaan One Driveen. Voit myös itse ladata One Drive – sovelluksen ja kirjatua oppilasverkon tunnuksilla sisään. Sitten voit lisätä omat kuvasi sinne suoraan. Varsinaista kotiläksyä ei tullut.

HI, käsiteltiin kotiläksy; vanhempien haastattelu historiallisiin tapahtumiin liittyen. Lue oppikirjan sivut 6-9. Lue oppikirjan sivut 10-13 ja tee tehtävät 1-3 s. 13. Opettele tietämään erilaisia historian tutkimuksen lähteitä ja menneisyyden tutkimusmenetelmiä.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *