pe 2.10.20

Uusi istumajärjestys pe 2.10. alkaen

luokan takaosa

EK
CL AI NH TA R TM
TU R LK OL M MM AL
JC SK JP TH AT
OS M NT OL AH EY

luokan etuosa

MA (B-RYHMÄ), tarkistettiin kappale 18, tehtiin kappaleen 19 perusaukeama, kotiin mökki 19.

ÄI, tutustuttiin lukuikkunaan oppikirjan sivulla 30, keskusteltiin erilaisista lukutavoista. Luettiin tekstikatkelma Siskoni Lily. Tehtiin tunnilla oppikirjan s. 33 tehtävä 2, jossa tehtiin ajatuskartta avainsanojen (tekstin perheenjäsenet) avulla. Kotiläksyksi harjoituskirjan s. 20-21.

YM, kasiteltiin Aivot-materiaalien luku 6; puhuttiin kiertotaloudesta ja maailman luonnovaroista, omista kulutustottumuksista. Tarkistettiin tehtävät monistenipusta. Läksy: opiskele kotona luku 7 (ilmastonmuutos ja tee monistenipusta tehtävät s. 8-9.

V, palautetiin äidinkielen koe ja kertailtiin historian koealuetta. Koe on ensi viikon keskiviikkona.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *